top of page
givin.co.jpg

Çocuklarınızla Birlikte Büyüyen İyilik☀️

Sizlerden bize gelen geri dönüşler arasında en sık karşılaştığımız cümle;

“Sizden aldığımız kıyafeti çok az kullandık ve çocuğumuz büyüdüğü için artık giyemiyoruz.”

Bizlerde bu geri dönüşlerinizi nasıl İYİLİĞE çevirebiliriz diye düşündük ve Givin.co ailesi ile tanıştık. Ve Chi&Che ailesi olarak birlikte çok güzel bir sosyal sorumluluk projesi başlatma kararı aldık.

☘️Öncelikle sizlerden çok iyi durumdaki, artık kullanmadığınız Chi&Che kıyafetlerinizi Givin.co’ya Tohum Otizm Vakfını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

☘️Sonrasında ise bizden yeni siparişiniz için kullanabileceğiniz 15 tl bir indirim hakkı kazanmış oluyorsunuz. Ama en güzeli ise sizin Givin.co’ya ilettiğiniz kıyafet satıldığında İYİLİĞE dönüşmüş ve Tohum Otizm Vakfına bağış oluyor.

☀️Kıyafetlerimiz dolapta kalmasın onun yerine başka çocuklar için iyiliğe dönüşsün diyorsan sen de hemen Givin.co adresine Chi&Che kıyafetinizi iletebilirsiniz☀️

bottom of page